Book klassisk musik nær Føllenslev her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som private, børn som voksne.

Formålet med portalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere , så danskere, som leder efter den perfekte musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men den portal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Det store sortiment strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger musikere, der leverer klassisk musik tæt på Føllenslev eller du selv er artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.