Book klassisk musik tæt på Gørlev her

5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bratschist Laila Knudsen

Klassisk musik til bryllup, fødselsdag, begravelse, bisættelse m.v.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således, at personer, på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores brede sortiment strækker sig fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger musikere, som tilbyder klassisk musik i nærheden af Gørlev eller du selv er artist, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.