Book klassisk musik nær Greve her

Bratschist Laila Knudsen

Klassisk musik til bryllup, fødselsdag, begravelse, bisættelse m.v.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Nina Tich

Jeg er en ung pianist, som går på rytmisk linje på MGK i København. Jeg har spillet hele mit liv, og som pianist er jeg frisk på alt, både at lægge...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som private, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra starten, og det , så danskere, der søger efter den helstøbte underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men derimod portalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til den næste event eller fest. Derudover er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter musikere, der leverer klassisk musik nær Greve eller du er en artist, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.