Book klassisk musik tæt på Haderslev her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Freja Sibbern

Mangler du et musik-indslag til din begivenhed?
Freja er en ung musiker, som elsker at spille harmonika, klaver og så synger hun også. Hun spiller...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Duo D'amore

Duo D’amore består af Kristine Kier Jørgensen (f. 1991) på klassisk violin og Jakob Schmitz Mouridsen (f. 1987) på klassisk guitar, der sammen spil...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest spændende bookingportaler, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere , så personer på jagt efter den perfekte musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men derimod portalen, der samler alle mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Haderslev, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.