Book klassisk musik nær Hedensted her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets største og mest interessante portaler med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori så folk, på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kun har brug for at lede ét sted; og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau men derimod bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det brede sortiment dækker fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter musikere, som tilbyder klassisk musik nær Hedensted eller du selv er artist, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.