Book klassisk musik nær Hellerup her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Bratschist Laila Knudsen

Klassisk musik til bryllup, fødselsdag, begravelse, bisættelse m.v.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idéen bag denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk, på jagt efter helstøbt underholdning & musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden, at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet men derimod en portal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end en portal, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger musikere, der tilbyder klassisk musik tæt på Hellerup eller du selv er en kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.