Book klassisk musik nær Hillerød her

5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Duo Latino

Duo Latino
Carlos Barragán – Guitarra Española
Bogdan Nicola – Piano

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Guitarist Carlos Barragan

Professional guitar player

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Freja Sibbern

Mangler du et musik-indslag til din begivenhed?
Freja er en ung musiker, som elsker at spille harmonika, klaver og så synger hun også. Hun spiller...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af landets største og mest interessante med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra starten, og det således, at folk, på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har du også muligheder for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller du er på jagt efter musikere, som tilbyder klassisk musik nær Hillerød, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.