Book klassisk musik nær Holbæk her

NexusEvent - Udlejning af scene, lyd og lys

NexusEvent Professionel Scene, lyd og lys udlejning og produktion.
Vi ved at det handler om tillid! - Vi kan inddrages i planlægningsfasen, eller...

Kategori:
Musik > Bands
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

BNMUSIC

Musikken der tilpasses en hver form for festlig lejlighed.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Eskilstrup
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en ensemble til f.eks...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Martin Jes Buus

OBS: Den angivne svartid er ikke retvisende. Der kan forventes svar enten samme dag eller dagen efter :-)

Jeg spiller akustisk guitar og vil sør...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Give
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idéen bag denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at folk, på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden, at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere.

Det brede sortiment strækker sig fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog med gode ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter musikere, som leverer klassisk musik tæt på Holbæk eller du selv er artist, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.