Book klassisk musik nær Holstebro her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer, der søger efter helstøbt musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du selv er kunstner eller du er på jagt efter musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Holstebro, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.