Book klassisk musik tæt på Horsens her

Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Sebastian Hahn

Jeg hedder Sebastian Hoelgaard Hahn, og jeg er pianist. Jeg spiller hyggelig, stemningsskabende musik. Mit repetoire spænder bredt fra popmusik og ...

Hjemby
Ringkøbing
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne portal er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori så folk, som leder efter den ideelle musik & underholdning, kun har brug for at søge ét sted; og det uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger musikere, som leverer klassisk musik tæt på Horsens eller du selv er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.