Book klassisk musik tæt på Kalvehave her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer, på jagt efter fuldendt underholdning & musik, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler alle mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands indenfor alle relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter musikere, der leverer klassisk musik i nærheden af Kalvehave, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.