Book klassisk musik tæt på Kolding her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, voksne som børn.

Formålet med denne portal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere , så folk, der søger efter den perfekte musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted; og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for inden en fest at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter musikere, som tilbyder klassisk musik nær Kolding eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.