Book klassisk musik tæt på Kongens Lyngby her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Spanget & Negro

Smuk og stemningsfuld musik til din fest

Kategori:
Musik > Duoer
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Duo Birgit Lyngholm/Ellen Tang

Musikalsk underholdning med sang og klaver. Musical, operette/opera, danske sange, Kai Normann Andersen.

Oplev unikt sammenspil og musikalitet i...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Isabella

Hejsa, jeg hedder Isabella og har været med i flere musicals produktioner, udover det har jeg sunget til en del events og arrangementer. Jeg elsker...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

PIANIST PÅ ROLD STORKRO.
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier så personer, på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun behøver at lede ét sted; vel at mærke uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau men i stedet en portal, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har du også mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter musikere, som leverer klassisk musik tæt på Kongens Lyngby, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.