Book klassisk musik nær Løgstør her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere , så folk på jagt efter den ideelle musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores store udvalg strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og ideer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er artist eller søger musikere, der leverer klassisk musik nær Løgstør, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.