Book klassisk musik tæt på Lunderskov her

5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

KingKev

My rap lyrics are due to my motivation created and bestow your event an entertaining one and motivation-driven evening.

I'll gladly take it too ...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

NexusEvent - Udlejning af scene, lyd og lys

NexusEvent Professionel Scene, lyd og lys udlejning og produktion.
Vi ved at det handler om tillid! - Vi kan inddrages i planlægningsfasen, eller...

Kategori:
Musik > Bands
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

PIANIST PÅ ROLD STORKRO.
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks største og mest spændende portaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere , så personer, som er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er artist eller du er på jagt efter musikere, der leverer klassisk musik i nærheden af Lunderskov, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.