Book klassisk musik tæt på Nørre Alslev her

junior

Book mig nu!

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som private, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne portal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således, at personer, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet men derimod den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er artist eller søger musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Nørre Alslev, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.