Book klassisk musik nær Odder her

Isabella

Hejsa, jeg hedder Isabella og har været med i flere musicals produktioner, udover det har jeg sunget til en del events og arrangementer. Jeg elsker...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Spanget & Negro

Smuk og stemningsfuld musik til din fest

Kategori:
Musik > Duoer
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Filip Boel

Ung og frisk hygge- og middagspianist der brænder for at skabe en fantastisk og levende atmosfære til DIN fest

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Videbæk
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

PIANIST PÅ ROLD STORKRO.
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne portal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere, på jagt efter perfekt musik og underholdning, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter musikere, der leverer klassisk musik i nærheden af Odder, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.