Book klassisk musik nær Padborg her

5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Spanget & Negro

Smuk og stemningsfuld musik til din fest

Kategori:
Musik > Duoer
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Duo Birgit Lyngholm/Ellen Tang

Musikalsk underholdning med sang og klaver. Musical, operette/opera, danske sange, Kai Normann Andersen.

Oplev unikt sammenspil og musikalitet i...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Filip Boel

Ung og frisk hygge- og middagspianist der brænder for at skabe en fantastisk og levende atmosfære til DIN fest

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Videbæk
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

PIANIST PÅ ROLD STORKRO.
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets mest interessante og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som virksomheder, voksne som børn.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, der søger efter helstøbt musik og underholdning, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden, at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har du også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Padborg eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.