Book klassisk musik nær Randers her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier så danskere, på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger musikere, der leverer klassisk musik tæt på Randers, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.