Book klassisk musik tæt på Regstrup her

5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige kategorier så danskere, som er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau men derimod den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter musikere, som leverer klassisk musik tæt på Regstrup eller du selv er en artist, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.