Book klassisk musik tæt på Ribe her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

junior

Book mig nu!

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, børn som voksne.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori så folk, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger musikere, som tilbyder klassisk musik nær Ribe eller du selv er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.