Book klassisk musik tæt på Ringe her

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Freja Sibbern

Mangler du et musik-indslag til din begivenhed?
Freja er en ung musiker, som elsker at spille harmonika, klaver og så synger hun også. Hun spiller...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Adam Stadnicki

Konservatorie uddannet klassisk cellist og underviser.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere således, at danskere, som søger efter perfekt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted; uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger musikere, som tilbyder klassisk musik tæt på Ringe eller du er artist, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.