Book klassisk musik tæt på Skibby her

5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest spændende portaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som virksomheder, børn som voksne.

Idégrundlaget for portalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således, at danskere, på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men den portal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du selv er artist eller søger musikere, som tilbyder klassisk musik nær Skibby, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.