Book klassisk musik tæt på Stenløse her

5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier så danskere, der leder efter den helstøbte musik & underholdning, kun behøver at søge ét sted; vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men derimod bookingportalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Vores sortiment dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor alle genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter musikere, som leverer klassisk musik i nærheden af Stenløse, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.