Book klassisk musik nær Struer her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil

Freja Sibbern

Mangler du et musik-indslag til din begivenhed?
Freja er en ung musiker, som elsker at spille harmonika, klaver og så synger hun også. Hun spiller...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Ellen Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier så folk, på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kun behøver at lede ét sted; og det uden at de kommer til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også god mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Struer eller du selv er artist, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.