Book klassisk musik tæt på Svinninge her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som virksomheder, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således, at personer, der er på jagt efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor alle spændende kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter musikere, der leverer klassisk musik tæt på Svinninge eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.