Book klassisk musik nær Tarm her

5.0

Ellen Tang Trio

Lad os skabe en unik stemning til din fest/arrangement med populære og klassiske toner spillet på violin, cello og klaver.
Repertoiret er kendte k...

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

KingKev

My rap lyrics are due to my motivation created and bestow your event an entertaining one and motivation-driven evening.

I'll gladly take it too ...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

PIANIST PÅ ROLD STORKRO.
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

NexusEvent - Udlejning af scene, lyd og lys

NexusEvent Professionel Scene, lyd og lys udlejning og produktion.
Vi ved at det handler om tillid! - Vi kan inddrages i planlægningsfasen, eller...

Kategori:
Musik > Bands
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 4.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier så danskere, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker entertainere hos os.

Det brede sortiment dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger musikere, som leverer klassisk musik i nærheden af Tarm eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.