Book klassisk musik tæt på Tølløse her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Kategori:
Musik > Ældreunderholdning
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Kategori:
Musik > Bands > Ensembler
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Kategori:
Musik > Solomusikere > Guitarister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk, som leder efter helstøbt musik og underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet men portalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter musikere, som tilbyder klassisk musik nær Tølløse eller du selv er en artist, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.