Book klassisk musik nær Vordingborg her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som private, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori så personer, der søger efter den perfekte underholdning og musik, kun behøver at lede ét sted; uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller søger musikere, som tilbyder klassisk musik tæt på Vordingborg, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.