Book foredragsholder i nærheden af Aalborg med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det emne eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver også fastlagt her. Når alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. En succesfuld foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af spændende temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det således at folk, som søger efter ideel underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Aalborg med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...