Book foredragsholder nær Ballerup med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Man oplever ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets største portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes fastlagt her. Efterfølgende skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads på dagen. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets tema. En vellykket foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

Leder du efter en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag denne portal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere som søger ideel musik & underholdning kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere tæt på Ballerup med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...