Find foredragsholder tæt på Brædstrup med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums opmærksomhed. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er en af landets mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det tema eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver også fastlagt her. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så personer, som er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Brædstrup med foredrag om kommunikation, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...