Find foredragsholder i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende historier. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks største tjenester til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere eventet, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Et publikum, som finder foredragets emne spændende. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og derudover en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til mange forskellige foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede emner.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle relevante kategorier, så personer på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Vores udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Bylderup-Bov med foredrag om kommunikation, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...