Find foredragsholder nær Esbjerg med foredrag om kommunikation her

Jens Balle

Workshop i adfærdsdesign og nudge - forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På workshoppen lærer du, hvordan dine kunder tænker,...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Psykologisk entertainer og foredragsholder

Manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation
Foredraget/showet vil komme ind på at alle mennesker hele tiden bliver manipuleret af a...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en fængende fortælling. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Vi er en af Danmarks største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes fastlagt her. Herefter skal du bare have oplyst menneskene omkring dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilhørere, som higer efter at være med og få en masse viden om emnet. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt alle former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det så danskere, som er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores store sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om kommunikation eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...