Book foredragsholder i nærheden af Gørlev med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende historie. Foredraget er lig med den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets største portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets emne. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det pågældende emne. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan dække mange vidt forskellige emner.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt alle former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at folk, der leder efter ideel musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor alle interessante kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Gørlev med foredrag om kommunikation eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...