Find foredragsholder nær Gråsten med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en spændende fortælling. Denne historie er det samme som foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Du får nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og reservation fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Herefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så mange dukker op. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sit publikum med, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag portalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så danskere på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...