Find foredragsholder i nærheden af Hillerød med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fastholde publikums opmærksomhed. Man erfarer ofte, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I mangler en medlevende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester i Danmark. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring eventet. Herefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. Og gerne at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er spændende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så personer på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Hillerød med foredrag om kommunikation, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...