Book foredragsholder nær Holbæk med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Foredraget er det samme som den spændende historie, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget spændende. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og tilskuere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle væsentlige typer underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så danskere, der er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Det store udvalg dækker fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også god mulighed for inden en fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Holbæk med foredrag om kommunikation, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...