Book foredragsholder nær Horsens med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Jens Balle

Workshop i adfærdsdesign og nudge - forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På workshoppen lærer du, hvordan dine kunder tænker,...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 9.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Psykologisk entertainer og foredragsholder

Manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation
Foredraget/showet vil komme ind på at alle mennesker hele tiden bliver manipuleret af a...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks største tjenester til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her fastlægger I ligeledes det tema eller de emner, som foredraget skal indeholde. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads på dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt tilhørere, som gerne vil deltage og blive bedre til at forstå det givne tema. At få fat i tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man kan finde alle væsentlige former for underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra starten, og det således at folk, som søger efter ideel underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Horsens med foredrag om kommunikation, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...