Find foredragsholder i nærheden af Korsør med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv reservationen. Det tema eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes fastlagt her. Efter dette skal du bare have gjort folkene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema spændende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det pågældende emne. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at folk, der er på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer og inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger foredragsholdere i nærheden af Korsør med foredrag om kommunikation eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...