Book foredragsholder tæt på Løgstør med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes opmærksomhed. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. Vi er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og helst at publikum består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sit publikum, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan dække en bred vifte af temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, hvor man kan finde alle relevante typer god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så danskere der leder efter den ideelle musik & underholdning, kun har brug for at lede ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Løgstør med foredrag om kommunikation, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...