Book foredragsholder tæt på Lunderskov med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde publikums interesse. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores portal, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes aftalt her. Herefter skal du bare have gjort menneskene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. At få fat i en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker en meget bred vifte af emner.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk på jagt efter helstøbt underholdning og musik kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Vores brede udvalg strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Lunderskov med foredrag om kommunikation, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...