Find foredragsholder tæt på Nykøbing Sj med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange publikums interesse. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du da havnet på det rette sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Du får nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige detaljer omkring arrangementet. Derefter skal du blot gøre reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. Et publikum, som synes at foredragets tema spændende. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og tilhørere, som ønsker at deltage og få en masse viden om emnet. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også god mulighed for inden en fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Nykøbing Sj med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...