Find foredragsholder i Odense med foredrag om kommunikation her

4.4

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende fortælling. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for arrangementet. Herefter skal du blot have oplyst menneskene nær dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema interessant. En succesfuld foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og tilskuere, som higer efter at være med og lære en masse om emnet. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige emner.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer som søger fuldendt musik og underholdning kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere i Odense med foredrag om kommunikation, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...