Find foredragsholder nær Randers med foredrag om kommunikation her

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jens Balle

Workshop i adfærdsdesign og nudge - forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På workshoppen lærer du, hvordan dine kunder tænker,...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Psykologisk entertainer og foredragsholder

Manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation
Foredraget/showet vil komme ind på at alle mennesker hele tiden bliver manipuleret af a...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende historie. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er desuden her, I aftaler detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal indeholde. Efter du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. En vellykket foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det pågældende emne. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Søger du en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Ideén bag denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at folk, der søger efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor mange genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med gode ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Randers med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...