Find foredragsholder nær Regstrup med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Denne historie er det samme som foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste skridt at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor man finder alle relevante genrer indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så personer, der søger efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Regstrup med foredrag om kommunikation eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...