Find foredragsholder tæt på Ringe med foredrag om kommunikation her

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en medrivende historie. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Her fastlægger I også det tema eller de emner, som foredraget skal handle om. Efter dette skal du blot have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. Et publikum, som synes at foredragets emne interessant. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og tilskuere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. At få hold på et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Ideén bag denne bookingportal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter perfekt underholdning & musik ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Med en video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Ringe med foredrag om kommunikation eller du er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...