Book foredragsholder i nærheden af Rødovre med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange publikums opmærksomhed. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det tema eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Derefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum dukker op. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum engageret, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at folk, som søger efter ideel musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor alle genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så har du også mulighed for i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere nær Rødovre med foredrag om kommunikation eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...