Find foredragsholder i nærheden af Roskilde med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende fortælling. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores portal, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er også her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilhørere op på selve dagen. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det givne tema. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der leder fuldendt underholdning og musik kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Roskilde med foredrag om kommunikation eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...