Find foredragsholder tæt på Skanderborg med foredrag om kommunikation her

4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Historien er det samme som foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og reservation aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Her aftaler I ligeledes det tema eller de temaer, som foredraget skal handle om. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der dukker et talrigt publikum op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere vidende om det givne emne. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk som er på jagt efter perfekt musik & underholdning kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er den bookingportal, som samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også mulighed for inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Skanderborg med foredrag om kommunikation, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...